Шиповидна мембрана Ізоліт, 2х20 м

Код товару:
1495
Наявність:
В наявності
49.00 грн.
Оперативна доставка
5 способів оплати
Гнучка система знижок
Тисячі задоволених клієнтів

Гідроізоляція – один із найважливіших і найвідповідальніших етапів під час будівництва будь-якої будівлі. Тому не менш важливим завданням є її захист.

Найбільші ушкодження гідроізоляції трапляються під час зворотного засипання котловану. До пошкоджень призводять також зрушення прилеглого ґрунту і ріст коренів дерев. Виходячи із цього, рекомендовано захищати гідроізоляційний шар від дії всіх перерахованих вище факторів.

Допоможе вам у цьому шиповидна геомембрана Ізоліт® Cottage. Яка має чимало переваг:

  • висока міцність на прокол і стиск (на відміну від плоского шиферу, який під дією навантаження може тріснути і пошкодити гідроізоляцію);
  • шипи геомембрани відведені у бік гідроізоляції, а це дозволяє знизити гідравлічне навантаження від поверхневих і талих вод на шар гідроізоляції;
  • відмінний шар ковзання, оскільки площа дотику геомембрани і гідроізоляції значно менша, ніж із плоским матеріалом.

Завдяки оптимальній міцності на стиск і довговічності застосування Ізоліт® дозволяє вирішити основні проблеми, які виникають під час експлуатації об’єктів приватного та малоповерхового будівництва: вогкість стін і перекриттів на рівні першого поверху, утворення плісняви і підтоплення підвальних приміщень.

Матеріал шиповидної геомембрани Ізоліт:

  • ефективно перерозподіляє тиск ґрунту,
  • знижує гідравлічне навантаження,
  • створює ефективну дренажну порожнину,
  • захищає гідроізоляцію від пошкоджень, які виникають внаслідок рухів ґрунту та під час засипання котловану.

Технічні характеристики геомембрани Ізоліт

Матеріал має високі характеристики міцності, завдяки яким мембрану можна застосовувати під час будівництва житлових багатоповерхових будівель, промислових об'єктів, логістичних комплексів, підземних паркінгів, метрополітену і т. ін.

  • Довжина: 20 м.
  • Ширина: 1,5 м.
  • Товщина: 0,4 мм.
  • Діапазон робочих температур: від -40°С до +80°С.

Переваги використання

Безпека

Під час експлуатації будівлі не виникають протікання і зберігається сухість конструкції. Ґрунт під вимощенням захищений від вимивання і перезволоження.

Довговічність

Термін служби Ізоліт® Cottage складає понад 50 років. Тобто забезпечить надійну роботу всієї підземної конструкції протягом декількох десятиліть.

Комфорт

У підвальному приміщенні й на першому поверсі не утворюватимуться сирість, цвіль і неприємні запахи.

Вигідно купити мембрану для гідроізоляції оптом чи в роздріб ви можете у «Karas Group». Оформивши замовлення на нашому інтернет-магазині karasgroup.com.ua. Або ж зателефонувавши нам за номером: (067) 346 3887, (050) 346 3888 (Viber, Telegram). Чи відвідавши наш магазин за адресою: м. Чернівці, вул. Прутська, 27.

Менеджери нашої компанії нададуть вам кваліфіковану консультацію та допоможуть правильно підібрати гідромембрану розміром 2х20 м, 1,5х20 м, 1х20 м для тих чи інших потреб.

Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.